Kuukausia kiinni ollut Rajamäen uimahalli avataan maanantaina

Rajamäen uimahalli avaa ovensa tulevana maanantaina kuukausien kiinniolon jälkeen. Ille Martela

Jutta Halminen

Rajamäen Uimahalli ja kuntosali avataan maanantaina 3. toukokuuta hallitusti ja rajatusti noudattaen AVI:n terveysturvallisuusmääräyksiä.

Sivuovi on kuntosaliasiakkaiden käytössä kello 6–23, torstaisin kello 12–23. Ryhmäliikuntatuntien alkamisesta tiedotetaan myöhemmin. Uimahallin kotisivuilta löytyy laskuri, josta näkee kuntosalilla olevien kävijöiden määrän.

Kahvio on avoinna hallin aukioloaikojen puitteissa, mutta asiakaspaikkoja on rajoitettu ja toimintatapoja muutettu terveysturvallisiksi.

Kesäuimakouluja järjestetään kesä- ja heinäkuussa. Kesäkuun uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa 13. toukokuuta, heinäkuun jaksoille voi ilmoittautua 14. kesäkuuta alkaen.

Uimahallilla on lisätty hygieniatoimia ja kiinnitetään erityishuomiota pintojen ja astioiden puhtaana pitoon. Uimahallin henkilökunta korostaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Keusote on antanut suosituksen kasvomaskien käytöstä uimahallien aula- ja pukutiloissa. Turvaväliä tulisi pitää niin vedessä kuin muissakin tiloissa toisiin asiakkaisiin ja hallin työntekijöihin.

THL:n määrittämiin riskiryhmiin kuuluvat pääsevät käyttämään palveluita milloin tahansa. Normaalien aukioloaikojen lisäksi heillä on mahdollisuus käyttää allasosastoa ja kuntosalia turvallisemmin torstaisin kello 10–12, jolloin kaikki tilat on varattu vain riskiryhmiin kuuluville. Uimahalli on auki maanantaista keskiviikkoon sekä perjantaisin kello 6–20, torstaisin kello 12–20 ja viikonloppuisin kello 10–17.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut