Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuukausia kiinni ollut Rajamäen uimahalli avataan maanantaina

Rajamäen Uimahalli ja kuntosali avataan maanantaina 3. toukokuuta hallitusti ja rajatusti noudattaen AVI:n terveysturvallisuusmääräyksiä.

Sivuovi on kuntosaliasiakkaiden käytössä kello 6–23, torstaisin kello 12–23. Ryhmäliikuntatuntien alkamisesta tiedotetaan myöhemmin. Uimahallin kotisivuilta löytyy laskuri, josta näkee kuntosalilla olevien kävijöiden määrän.

Kahvio on avoinna hallin aukioloaikojen puitteissa, mutta asiakaspaikkoja on rajoitettu ja toimintatapoja muutettu terveysturvallisiksi.

Kesäuimakouluja järjestetään kesä- ja heinäkuussa. Kesäkuun uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa 13. toukokuuta, heinäkuun jaksoille voi ilmoittautua 14. kesäkuuta alkaen.

Uimahallilla on lisätty hygieniatoimia ja kiinnitetään erityishuomiota pintojen ja astioiden puhtaana pitoon. Uimahallin henkilökunta korostaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Keusote on antanut suosituksen kasvomaskien käytöstä uimahallien aula- ja pukutiloissa. Turvaväliä tulisi pitää niin vedessä kuin muissakin tiloissa toisiin asiakkaisiin ja hallin työntekijöihin.

THL:n määrittämiin riskiryhmiin kuuluvat pääsevät käyttämään palveluita milloin tahansa. Normaalien aukioloaikojen lisäksi heillä on mahdollisuus käyttää allasosastoa ja kuntosalia turvallisemmin torstaisin kello 10–12, jolloin kaikki tilat on varattu vain riskiryhmiin kuuluville. Uimahalli on auki maanantaista keskiviikkoon sekä perjantaisin kello 6–20, torstaisin kello 12–20 ja viikonloppuisin kello 10–17.