Nurmijärveläisille tilaisuus jäteasioista – järjestetään keskiviikkona

Kiertokapula järjestää nurmijärveläisille lajitteluneuvontaa jäteasioista keskiviikkona 26. toukokuuta kello 18–19. Tilaisuus pidetään Teamsin välityksellä. Lisätiedot nurmijarvi.fi

Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa Kiertokapulan palveluista ja jätteidenkäsittelyalueista, jätehuollon perusmaksusta, kiinteistöjen jätehuollosta ja jätteiden lajittelusta, kuten siitä, mitä voi laittaa bio- ja sekajätteeseen.

Tilaisuuteen osallistujat voivat esittää kysymyksiä Kiertokapulan ympäristökouluttajille. Kysymyksiä voi kirjoittaa koko tilaisuuden ajan chattiin tai esittää niitä mikrofonia käyttämällä niissä kohdin, kun esityksen pitäjät pyytävät osallistujilta kysymyksiä.

Tilaisuuden tautsalla on osin Nurmijärven kunnan ilmastotyöhön liittyvä kysely, jossa kunta tarkoitti muun muassa sitä, millaisia ilmastotekoja asukkaat tekevät omassa arjessaan.

Kyselyssä asukkaat toivoivat, että että kunta kertoisi ja jakaisi enemmän tietoa energiansäästöön ja jäteneuvontaan liittyvistä asioista.

Päivitetty 24.5. kello 13.45. Korjattu Nurmijärven kunnan tiedotteessa ollut virhe siitä, että kyseessä olisi infotilaisuus. Kiertokapulan mukaan kyseessä ei ole niinkään infotilaisuus, vaan Kiertokapula järjestää nurmijärveläisille lajitteluneuvontaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut