Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huomio perusterveet 35–39-vuotiaat! Keusote laajentaa rokotusryhmiä perjantaina

Keusote kertoi tiistaina, että se laajentaa rokotusryhmiä perjantaina 28.5. Tuolloin ajanvaraus avautuu perusterveille 35–39-vuotiaille (vuosina 1982–1986 syntyneille).

Muut tällä hetkellä käynnissä olevat ryhmät jatkuvat, eli yli 40-vuotiaat (synt. 1981 tai sitä ennen), 1. ja 2. riskiryhmään kuuluvat 18 vuotta täyttäneet – 39-vuotiaat sekä 1. ja 2. riskiryhmään kuuluvat 16 vuotta täyttäneet – 17-vuotiaat.

Keusoten mukaan vapaita aikoja on hyvin tarjolla.

Keusote suosittelee ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen käyttöä, mikäli se on mahdollista. Keusoten alueen asukas voi varata ajan mihin tahansa tarjolla olevaan rokotuspisteeseen Keusoten alueella.

Lisäksi muistutetaan, että koronarokotteen saatuasikin samat suojautumisvarotoimet pysyvät ennallaan kuin ennen rokotusta. Edelleen on hyvä huolehtia hyvästä käsihygieniasta, riittävistä turvaväleistä sekä jatkaa kasvomaskin käyttöä ja noudattaa kokoontumisrajoituksia.

Keusoten alueen koronatartunnat laskussa: viime viikolla 53 tapausta – katso täältä kuntakohtaiset koronaluvut

Mäntsälä kiri rokotustilaston kärkeen – ensimmäisen rokotteen on saanut jo yli 41 prosenttia kuntalaisista