Nurmijärven kunnan ja Nurmijärven Uutisten vaalipaneeli luvassa tiistaina – lähetetään suorana verkossa

Nurmijärven kunta ja Nurmijärven Uutiset järjestävät yhteisen vaalipaneelin tiistaina 1.6. kello 18–20. Paneelissa nurmijärveläiset ehdokkaat keskustelevat kuntavaaleihin liittyvistä paikallisista kysymyksistä. Vaalipaneeli lähetetään suorana, ja se on katsottavissa Nurmijärven Uutisten ja Nurmijärven kunnan verkkosivuilta. Kunnan sivuilta tilaisuutta voi katsoa myös jälkikäteen 15.6. saakka.

Paneelin juontaa Nurmijärven Uutisten vt. päätoimittaja Aija Pirinen.

Paneeliin ovat osallistumassa ainakin Kallepekka Toivonen (kesk.), Juha Peltonen (sd.), Johannes Haapalainen (kd.), Maiju Tapiolinna (ps), Juhani Somersalo (Avoin puolue), Nelli Piikkilä (vas.), Leni Pispala (vihr.) ja Kenneth Morelius (Liike Nyt) ja Petri Vaulamo (kok.)

Koronapandemiasta johtuen vaalipaneeli järjestetään ilman liveyleisöä. Myös keskustelijat osallistuvat paneeliin koronarajoituksista johtuen etäyhteyksillä. Yleisö voi osallistua lähetykseen lähetyksen aikana. Kysymyksiä voi esittää lähetyksen aikana WhatsApp- ja tekstiviesteillä (+358 40 317 2700) tai kommentoida Twitterissä aihetunnisteella #njpaneeli.

Vaalipaneelissa on luvassa keskusteluja ajankohtaisista asioista kuntaan ja kuntavaaleihin liittyen.

Kunta vastaa lähetyksen teknisestä toteutuksesta, Nurmijärven Uutiset puolestaan vaalipaneelin journalistisesta sisällöstä.

– Kuntavaalit ovat nähdäkseni tärkeimmät vaaleistamme, sillä nyt meillä on mahdollisuus valita päättäjät, jotka tekevät päätöksiä lähimpänä arkeamme. On tärkeää, että vaalien alla puhutaan paikallisista, nurmijärveläisiä kiinnostavista, asioista ja kysymyksistä. Haluamme tuoda vaalit lähemmäs kuntalaisia ja tarjota foorumin paikalliselle yhteiskunnalliselle keskustelulle, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Katso paneelia verkosta: www.nurmijarvenuutiset.fi tai www.nurmijarvi.fi/kuntavaalit.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut