Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Keudasta valmistuu toukokuussa 22 opiskelijaa – koko Keudasta 426

Keudan Nurmijärven toimipisteestä valmistuu toukokuussa 22 opiskelijaa. Liiketoiminnan perustutkinnon on suorittanut kaksi opiskelijaa, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon on suorittanut neljä opiskelijaa, Keudan tiedotteessa kerrotaan.

Rakennusalan ja sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta valmistuu kummastakin yksi opiskelija ja yksi opiskelija on suorittanut tutkinnon osan tai osia.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon on suorittanut seitsemän opiskelijaa ja tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnon kuusi opiskelijaa.

Lisäksi kahdeksan opiskelijaa on suorittanut koulutuksen osan tai osia VALMA-koulutuksesta eli ammatilliseen koulutukseen valmentavasta koulutuksesta.

Keudasta valmistuu yhteensä 426 opiskelijaa 51:stä eri ammatillisesta tutkinnosta toukokuussa 2021. Heistä 370 on suorittanut koko tutkinnon ja 56 tutkinnon osan tai osia. Tutkinnot ovat eri aloilta ja niiden joukossa on perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.

VALMA-koulutuksesta valmistuu yhteensä 40 opiskelijaa. Heistä kuusi on suorittanut koko koulutuksen ja 34 koulutuksen osan tai osia. Lisäksi kaksi Keudan opiskelijaa valmistuu aikuisten perusopetuksesta.