Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

S-market Rajamäen myymäläuudistus valmistuu torstaina – satokausituotteet paremmin esille

Kauppakeskus Lähteessä Rajamäellä toimivan S-market Rajamäen runsaat kaksi viikkoa kestänyt myymäläuudistus valmistuu aikataulun mukaisesti torstaina 3. kesäkuuta, kerrotaan HOK-Elannon tiedotteessa.

Uudistetun myymälän marketpäällikkö Mika Uusitalo on tyytyväinen lopputulokseen.

– Uudistuksessa myymälän yleisilme päivitettiin, valikoima räätälöitiin kohdilleen ja palvelutarjontaa kehitettiin. Näkyvin muutos on tapahtunut heviosastolla, jossa satokausituotteet saadaan entistä paremmin esille. Uudistuksen yhteydessä myös Ruokatorin valikoima monipuolistui, Uusitalo kertoo tiedotteessa.

Uudistuksessa myös valikoimasuunnittelun kokonaisuutta on kehitetty. Valikoimatyön peruspohjan lisäksi asiakkaat voivat vaikuttaa oman myymälän tuotevalikoimaan, ja kertoa omia toiveita alkuvuodesta lanseeratun sinuntoive.fi-palvelun avulla.

Uusitalon mukaan myymäläkohtaiset valikoimat voivat erota toisistaan huomattavasti. Hän pitää tärkeänä sitä, että toiveiden antamisen kynnystä madalletaan.

HOK-Elannolla on käynnissä hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki S-marketit Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022.

Remonttikierroksen lisäksi HOK-Elanto investoi vuoden 2021 aikana myös uusiin yksiköihin.

Jotta koronaturvallinen asiointi S-market Rajamäessä pystytään varmistamaan, myymälässä ei järjestetä erillistä avajaistempausta.