Osallistu kunnan strategiatyöhön – aivoriihi avautuu tänään

Kuntavaaleissa valittu uusi valtuusto aloittaa kautensa elokuun alussa ja pääsee päättämään Nurmijärven kunnan uudesta strategiasta. Kuntastrategiassa linjataan Nurmijärven kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin visio ja tavoitteet, sanotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Kuntalaiset, henkilöstö, järjestöt, yritykset ja vaikuttajaelimet pääsevät osallistumaan strategiatyöhön ensimmäisessä vaiheessa verkossa järjestettävän aivoriihen kautta.

Vastausaikaa on 3.6.-4.8.2021. Linkki kyselyyn löytyy kunnan kotisivuilta. Vastaaminen ei edellytä rekisteröitymistä, kirjautumista tai tunnistautumista.

Valitse aivoriihessä, missä roolissa annat näkemyksesi (kuntalainen, henkilöstön jäsen, yritys, järjestö, vaikuttamistoimielin). Aivoriihessä pääset kommentoimaan myös muiden vastaajien ajatuksia sekä arvottamaan kanssakuntalaisten painotuksia. Aivoriihen toteutuksesta vastaa verkko-osallistamismenetelmiin erikoistunut Fountain Park.

Kuntalaiset pääsevät osallistumaan myös jatkossa strategiatyöhön valmistelun edetessä. Aikataulullisesti tämä ajoittuu loppuvuodelle 2021 ja alkuvuodelle 2022.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut