Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven kunta huutokauppaa kolme kiinteistöä – ensimmäinen myyntiin jo tänään

Kolme kunnan kiinteistöä on myynnissä kesällä Huutokauppa.com-palvelussa. Kiinteistöistä kaksi sijaitsee Rajamäellä ja yksi Röykässä. Röykässä sijaitsevan kiinteistön myynti alkoi tänään, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Huutokaupattavilla tonteilla on purkukuntoisia rakennuksia, mutta myös rakennustaiteellisesti arvokas suojelukohde Rajamäen historiallisessa miljöössä. Kiinteistöistä löytyy lisätietoa niiden myyntiaikana Huutokauppa.com-palvelussa, ja tarkemmin niihin voi tutustua varaamalla esittelyajan.

Ensimmäiseksi myyntiin on tänään tullut kiinteistö Röykässä (Röykänrinne 7). Kohteen myyntiaika päättyy 5.7.2021 klo 10, tai kolme minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Asemakaavassa tämä 2 390 kerrosneliömetrin kokoinen tontti on määritelty omakotiasumisen korttelialueeksi ja rakennusoikeutta on 597 kerrosneliömetriä. Tontille saa rakentaa yksiasuntoisen tai kaksiasuntoisen omakotitalon.

Tontilla on noin 96 neliön suuruinen, vuonna 1988 valmistunut omakotitalo, jossa on kolme huonetta ja keittiö, sauna sekä kylpyhuone. Lisäksi tontilla on noin 36 neliön suuruinen, vuonna 1983 tehty talousrakennus/autotalli.

Rakennukset ovat huonokuntoisia, ja niiden mahdollisista purkukustannuksista vastaa ostaja. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon.

Rakennuksia esitellään esittelyn varanneille 10.6. ja 14.6. Näyttöaikoja annetaan klo 13–18 väliselle ajalle puolituntia per varaaja. Näytössä noudatetaan korona-ajan suosituksia. Varaa oma esittelyaika: maiju.laitala@nurmijarvi.fi. Tonttiin voi tutustua omatoimisesti.

Kunta myy myös osoitteessa Hyttikuja 7, Rajamäki, sijaitsevan kiinteistön. Luonnontilassa olevan rinnetontin pinta-ala on 850 neliötä ja se sijaitsee erillispientalojen korttelialueella. Tontilla on vuonna 1940 rakennettu purkukuntoinen 32 neliön kokoinen omakotitalo. Talossa on keittiö ja huone sekä saunatilat alakerrassa.

Tontille saa rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisen pientalon. Kohteessa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Lisäksi kohteesta on teetetty asbesti ja haitta-ainekartoitus.

Kohteen myyntiaika 14.6.- 26.7.2021.

Rajamäen toinen myyntikohde sijaitsee osoitteessa Terveystie 2, Rajamäki. Tontin pinta-ala on 2 390 neliötä, ja tontilla on vuonna 1935 rakennettu 147 neliön kokoinen paritalo. Kohteessa on kaukolämpö, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät sekä ilmanvaihtokone, jossa on lämmön talteenotto.

Arkkitehti Erkki Huttunen on suunnitellut tämän rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja miljöön kannalta arvokkaan paritalon, joka on määritelty myös suojeltavaksi rakennukseksi.

Tarkempia tietoja tästä upeasta kohteesta löytyy Huutokauppa.com-palvelusta, jossa kohde on myynnissä 28.6.–16.8.2021 välisen ajan.

Ennen tarjouksen jättämistä ostajan on hyvä tutustua kohteeseen, koska tehty tarjous on sitova ja tarjouksen jättänyt hyväksyy kohteen sellaisenaan kuin se sillä hetkellä on. Kohteelle ei myönnetä takuuta, eikä palautusoikeutta ole.

Kun huutoaika on päättynyt, ostaja maksaa viikon sisällä ennakkomaksun, 5 000 euroa. Koko kauppahinta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Kauppa tehdään kolmen kuukauden sisällä siitä, kun kunta on tehnyt lopullisen myyntipäätöksen ja se on lainvoimainen. Kunnalla on oikeus myös hylätä kaikki tarjoukset.