Aloite: Nurmijärven täytyy ryhtyä koviin toimiin autioituneiden rakennusten suhteen

Lappalaisen aloitteella viitataan erityisesti tähän ränsistyneeseen rakennukseen, joka monen mielestä rumentaa katukuvaa Kirkonkylässä. Taina Joutsen
Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Mira Lappalainen (ps.) esittää tuoreessa valtuustoaloitteessaan, että kunta alkaa pikaisiin ja kovempiin toimiin erityisesti kunnan taajamissa, missä sijaitsee purettavia rakennuksia.

Lappalainen iittaa aloitteellaan erityisesti Kirkonkylässä Perttulantien ja Helsingintien risteyksessä sijaitsevaan ränsistyneeseen huoltoasemaan.

–  Tästä rakennuksessa ja tontista ei kunta päässyt kauppoihin ja nyt kyseinen rakennus on tuhottu ja seisoo siinä rumentamassa taajamaa, Lappalaisen aloitteessa todetaan.

Aloitteen mukaan kunna ntulee asettaa tällaisille kohteille kunnon uhkasakot tai pakkolunastaa tai tehdä jotakin muuta vaihtoehtoa asian tiimoilta, napakalla otteella, eikä antaa vain asian olla.

– Ei missään kunnassa tällaisia tuhottuja autioituja rakennuksia saa olla keskellä taajamaa. Asialle pitää alkaa tehdä pikaisesti jotakin.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut