Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärveläinen Diagnos Terveyspalvelut siirtyi osaksi Mehiläistä

Nurmijärvellä sijaitseva yksityinen lääkäriasema Diagnos Terveyspalvelut on yhdistynyt Mehiläiseen.

Yrityksellä on lääkäriasemat sekä Kirkonkylässä ja Klaukkalassa, ja niiden toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa nykyisen henkilökunnan voimin.

Asiasta kertovat Diagnos Terveyspalvelut ja Mehiläinen tiedotteissaan.

Diagnos Terveyspalvelut on nurmijärveläinen yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa terveydenhuollon palveluja yleis- ja erikoislääkäreistä terapia- ja työterveyshuollon palveluihin.

– On hienoa päästä jatkamaan Diagnos Terveyspalveluiden laadukasta työtä. Korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat myös Mehiläisessä tärkeitä painopistealueita, toteaa Mehiläisen liiketoimintajohtaja Johanna Asklöf tiedotteessa.

Muutos tarkoittaa myös Mehiläisen laajenemista Nurmijärvelle ja Keski-Uudenmaan toimipisteverkoston vahvistumista.

– Pääsemme nyt lisäämään Nurmijärven toimipisteverkostoomme Uudellamaalla ja vahvistamaan alueen asiakkaille tarjottavia palveluita entisestään. Moni nykyisistä asiakkaistamme asuu tai toimii jo Nurmijärvellä. Pystymme nyt tarjoamaan heille myös paikallista palvelua, Asklöf täydentää.

– Haluamme kehittää lääkäriasemaamme ja saada käyttöön monipuolisempia palveluja, joista Mehiläisellä on pitkä kokemus, kertoo Diagnos Terveyspalveluiden toimitusjohtajan paikalta Mehiläisen Nurmijärven toimintojen palvelupäälliköksi siirtyvä Anne Hillebrandt.

Tiedotteen mukaan Mehiläinen tuo mukanaan Diagnos Terveyspalveluiden asiakkaille erityisesti uusia digitaalisia palveluita.

– Tuomme alueen asukkaiden ja yritysten käyttöön muun muassa OmaMehiläinen-sovelluksen sekä sen osana toimivan Digiklinikan, jossa terveydenhuollon ammattilaiset ovat asiakkaidemme käytettävissä vuorokauden ympäri. Digiklinikka on aina auki eikä erillistä ajanvarausta yhteydenottoon tarvita, Asklöf sanoo.