Partiolaisten seikkailutapahtuma kutsuu kesämatkalle Nurmijärvelle – tarjolla melontaa, salsaa, alpakoita...

Partiolaisten järjestämä kesätapahtuma Seikkailu-Valkama kutsuu matkalle ympäri Uudenmaan 9.–13. heinäkuuta.

Partiolaiset tuovat viiden päivän ajaksi eri puolille maakuntaa yli 100 aktiviteettipistettä, vinkkaavat parhaat retkeilypaikat matkan varrelta ja kutsuvat kaikki mukaan.

– Mukaan voi lähteä partioryhmien lisäksi kuka tahansa perheen tai ystävän kanssa. Osallistujien ei tarvitse olla partiolaisia.

– Aktiviteetit on suunnattu lapsille, nuorille ja aikuisille. Pääsääntöisesti yli 7-vuotiaille, mutta pienemmätkin pärjäävät menossa mukana, kuvailee tapahtuman koordinaattori R iina Seppälä.

Yhä lisääntyviä aktiviteettipisteitä on eri kunnissa jo 135.

Nurmijärvellä Kiljavalla on tarjolla melontaa, korikiipeilyä, fluidArt-tekniikalla taiteilua, zipline-rata, salsatunti ja ensiapukoulutusta.

Klaukkalassa voi vierailla Ali-Ollin Alpakkatilalla ja Lepsämässä rakennetaan linnunpönttöjä.

Tapahtumalipulla pääsee myös mm. museojunan kyytiin Keravan ja Porvoon välillä sekä vierailemaan Talman Werneri-Parkiin ja Tapanilan Kiipeilykeskukseen.

Matkalla on myös paljon yöpymiseen suositeltuja telttailupaikkoja. Tapahtumaan voi osallistua 40 euron hintaan yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

– Suunnittelimme pitkään useamman tuhannen hengen partioleiriä Hankoon. Koronan epävarmuuden vuoksi suunnitelmat vaihtuivat lennosta loppukeväästä, ja vapaaehtoisorganisaatiomme keksi ja rakensi uudenlaisen tapahtumakonseptin käytännössä muutaman viikon aikana, kertoo Seppälä.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa www.valkama2020.fi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut