Kirkonkylän tulipaloja tutkitaan törkeänä tuhotyönä ja vahingontekona – poliisi kaipaa edelleen yleisövihjeitä

Kuvituskuva. Teemu Vestovuo
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Nurmijärven Kirkonkylällä sunnuntaina 4. heinäkuuta saamuyöstä lyhyellä aikavälillä syttyneitä useita tulipaloja epäillään tahallaan sytytetyiksi, kerrotaan Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteessa.

Palojen kohteena oli muun muassa Salkolantiellä sijaitseva kerrostalo, jonka palosta aiheutui konkreettista vaaraa talon asukkaille ja myös itse kiinteistölle aiheutui mittavat vahingot. Pelastuslaitoksen ripeän toiminnan ansiosta asukkaat saatiin nopeasti evakuoitua ja henkilövahingoilta onneksi vältyttiin, tiedotteessa todetaan.

Muita kohteita olivat Aleksis Kiven tiellä sijaitseva roskakatos, josta tuli levisi myös katoksen viereen pysäköityyn henkilöautoon, Krannilanpolulla sijaitseva grillikatoksen puinen pöytä ja Punamullantiellä taloyhtiön pihalla sijaitseva pyykkinaru ja sen vieressä ollut puu.

– Tapauksia tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa muun muassa rikosnimikkeillä törkeä tuhotyö ja vahingonteko, kertoo tapausten tutkinnajohtaja rikoskomisario Markku Lylykangas.

– Kaikki paloihin liittyvät vihjeet ja havainnot ovat meille arvokkaita ja pyydämme edelleen ilmoittamaan niitä poliisilaitoksemme vihjesähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon puh: 0295 435044, Lylykangas jatkaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut