Arpaonni suosi – kesäsomettajat Sanna ja Tinja ottavat kunnan sometilit haltuun

Arpaonni suosi kesätyöhaussa Sanna Leiramoa ja Tinja Hännikäistä, kun heidät valittiin lukuisten hakijoiden joukosta Nurmijärven kunnan viestintäpalveluihin tekemään sisältöjä kunnan sometileille.

Kesäsomettajat tekevät kahden viikon ajan päivityksiä kunnan Instagramiin ja Facebookiin nuorten näkökulmasta, Nurmijärven kunnan tiedotteessa kerrotaan. Aihe on rajattu Nurmijärven kesään, tapahtumiin ja matkailuun. Sisällön somettajat suunnittelevat, kuvaavat, videoivat ja kirjoittavat itse.

Sekä Sanna että Tinja käyttävät somea aktiivisesti myös omassa elämässään. Käytössä on Instagram, Snapchat ja TikTok. Myös Facebook-tilit nuorilta löytyvät, vaikka Facebook onkin vanhemman ikäpolven juttu.

– Some kuuluu nykyään jokaisen nuoren elämään. Mahtavaa, että päästiin tekemään tätä nyt ihan oikeana työnä parin viikon ajan, Tinja ja Sanna tuumaavat.

Kesäsomettajien päivityksiä näkee Nurmijärven kunnan Instagram- ja Facebook-tileillä ajanjaksolla 5.-16. heinäkuuta. Kesäsomettajien päivityksiä löytää Instagramissa tai Facebookissa aihetunnisteilla #kesäsomettajat ja #nurmijärvi.

Kunnan kesätyöt

25 nuorelle töitä

Nurmijärven kunta palkkasi tänä vuonna 25 vuosina 2003-2006 syntynyttä nuorta kesätöihin. Paikkoja oli haettavana kesäsomettajana, kirjastossa, liikunta-alueiden kunnossapidossa, päiväkodeissa, ruokapalveluissa ja siivouksessa.

Työsuhde kestää kaksi viikkoa. Työaika on 30 tuntia viikossa. Valinnat suoritettiin arpomalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut