Solbacka Summer Gamesit käyntiin torstaina – osallistujia hieman viime vuotista vähemmän

Solbacka Summer Gameseilla on pitkä perinne. Tässä Cecilia Gundersby valmistautuu palkintojenjakoon. Stall Solbacka
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Solbacka Summer Games -ratsastuskilpailut alkavat Stall Solbackassa Klaukkalassa torstaina 22.7. ja jatkuvat sunnuntaihin asti. Torstai on seurakisapäivä, jolloin kisataan esteillä luokissa 40-170 cm. Perjantaista sunnuntaihin kisataan kansallisella tasolla, perjantaina luokissa 90-130 cm, lauantaina 100-135 cm ja sunnuntaina 110-140 cm.

Viime vuonna Solbacka Summer Games oli talliyrittäjä Cecilia Gundersbyn mukaan yli 900 lähdöllä koko ulkokauden toiseksi suurin kisa. Vain SM-kisoissa oli enemmän lähtöjä.

Tänä vuonna Gundersby odottaa Summer Gameseihin maltillisempaa osallistujamäärää, koska osa Suomen kärkiratsastajista on lähdössä Ruotsissa samaan aikaan pidettäviin kilpailuihin. Tämän hetkisten tietojen mukaan ainakin Susanna Granroth on tulossa Klaukkalaan, mahdollisesti myös John Antell.

– Tällä tietoa kisat on avoimet yleisölle siten, että säilytetään turvavälit. Maskia suositellaan, kun liikutaan muiden lähellä. Käsidesipisteitä kilpailualueella on useita, Gundersby kertoo.

Hänen mukaansa yleisön kannalta kiinnostavimpia ovat lauantaina kisaavat söpöt ponit, lauantai-illan 125 cm aikaluokka sekä sunnuntain pääluokat 130 ja 140 cm.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut