Juho Kantolan ESBK-kilpailut antoivat lupauksen paremmasta

Juho Kantola vauhdissa Barcelonassa. JK36 tiedotus
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Klaukkalalainen 16-vuotias Juho Kantola jatkoi kilpailukauttansa Espanjan Barcelonan osakilpailussa 17-18. heinäkuuta. Hän osallistui ESBK -sarjan SBK Junior -luokkaan pyöränään KTM RC390R, kerrotaan JK36 tiedotuksen sulkaisemassa tiedotteessa.

Rockmotorsport KTM -tiimiä edustava ja Kallio Racing Junior Teamin tukema kuljettaja lähti toiveikkaana tutulle radalle Barcelonaan. Tahmean alkukauden jälkeen tavoitteena oli kauden paras tulos ja askel kohti sarjan kärkeä.

Viikonloppu sujui vuoristoratamaisesti, kun uusi MM-sarjan mukainen pyörä otettiin käyttöön. Kova työ tuotti tulosta toisessa kilpailulähdössä, jossa vihdoin Kantola sai vauhdinkin kohdalleen. Valitettavasti sarjan taso on todella kova ja parantunut vauhti ei vielä ihan riittänyt kärkikahinoihin.

– Teimme tiimin kanssa kovasti töitä uuden pyörän kanssa. Se on selkeästi nopeampi kuin aikaisempi, mutta vaatii edelleen kovasti säätöä, että saadaan mieleiseksi. Oli mahtavaa huomata, että vaikka usko omiin ajotaitoihinkin on ollut välillä koetuksella, niin nyt suunta on selkeästi ylöspäin, paaluttaa Kantola tiedotteessa.

– Tiimin hyvä meininki ja henki tuo varmuudella tuloksia loppukaudesta, hän jatkaa.

Seuraavaksi Kantola osallistuu harjoitusmielessä Suomessa SM-sarjan kilpailuihin ainakin Alastarolla ja Botniaringillä. Vaikka tähtäin onkin menestyminen ESBK-sarjan viimeisissä kilpailuissa, niin Suomen kisat otetaan tosissaan.

Kantolan matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa myös Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut