Barokkikonsertti Nurmijärven kirkossa – Bachin sävellykset soivat kesäillassa

Sabine ja Tuomas Kaipainen ovat kumpikin barokkimusiikkiin erikoistuneita taiteilijoita.
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Johann Sebastian Bachin säveltämää barokkimusiikkia kuullaan Sabine ja Tuomas Kaipaisen sekä Tommi Niskalan esittämänä torstaina 29.7. Nurmijärven kirkossa.

Sabine ja Tuomas Kaipainen perustivat Ensemble Musica Poetica-yhtyeen vuonna 1982. He ovat molemmat barokkimusiikkiin erikoistuneita taiteilijoita, kerrotaan Nurmijärven kunnan julkaisemassa tiedotteessa.

Sabine Kaipainen (mezzosopraano, traverso ja nokkahuilu) perehtyi Barokin esityskäytäntöihin Lontoossa ja Pariisissa.

Tuomas Kaipainen (barokkioboe ja -fagotti, nokkahuilu ja oboe) opiskeli barokkimusiikkia Wienissä ja modernia oboeta Bernissä ja Linzissä.

Yhtyeen nimi viittaa barokkimusiikin retoriikkaan. Näiden tyylilajien tuntemus on yhtyeelle jatkuvan inspiraation lähde matkalla uusiin, elinvoimaisiin ja puhutteleviin barokkimusiikin tulkintoihin.

Tommi Niskala on opiskellut pianon- ja urkujensoittoa Alajärven Musiikkiopistossa ja Sibelius-Akatemiassa. Hän valmistui musiikin mestariksi 2011. Opintojaan hän on täydentänyt lisäksi mestarikurssein.

To 29.7. klo 19, Musiikkia kesäillassa -barokkikonsertti Nurmijärven kirkossa (Kirstaantie 5-7).

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut