Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjaston peruskorjauksen urakoitsija valittu – kilpailutuksessa kaksi samansuuruista urakkatarjousta

Nurmijärven kunnan pääkirjaston peruskorjaus on osa hyväksyttyä investointiohjelmaa. Hankkeelle on varattu 4.68 miljoonan euron määräraha vuosille 2021–2022. Hankkeen suunnittelu on tehty, rakentamisen valmistelu on käynnistetty ja se on tarkoitus toteuttaa kokonaisurakkana 1.9.2021–29.7.2022.

Kilpailutuksessa oli kaksi euromäärältään samansuuruista urakkatarjousta. Tekninen lautakunta päätti valita pääkirjaston peruskorjauksen kokonaisurakoitsijaksi Lapin Teollisuusrakennus Oy:n arvontavoiton perusteella kokonaisurakkahintaan 3 874 000 euroa.

Tekninen lautakunta päätti lisäksi valita rakennusautomaatiourakoitsijaksi Arosystems Oy:n halvimpaan 20 500 euroa tarjoushintaan perustuen.

Urakkasopimus ei synny tällä hankintapäätöksellä, vaan myöhemmin tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.

Väistötiloina kirjastolle on vuokrattu tilat läheisen TB-huoltoaseman kiinteistöstä.

Hankkeen tavoitteena on kirjaston tilojen saattaminen käyttäjien tarpeita vastaaviksi rakentamalla kirjastosaliin parvi, uusimalla pintoja sekä käyttäjäturvallisuuden turvaaminen talotekniikan uusimisella sekä uuden ilmanvaihtokonehuoneen rakentamisella, suorittamalla vaipan, alapohjien ja läpivientien tiivistämiset sekä hälytinjärjestelmien uusimiset. Lisäksi rakennetaan uusi jätekatos-pyörävarasto sekä varaudutaan sähköautojen lataukseen.

Hanke pysyy investointimäärärahan puitteissa.