Röykän koulun peruskorjaus alkaa elokuussa – kilpailutuksessa ei saatu yhtään urakkatarjousta

Röykän koulun peruskorjaukselle on varattu 3,45 miljoonan euron määräraha. Riikka Laine

Jutta Halminen

Röykän koulun vanhan osan peruskorjaukselle on varattu 3,45 miljoonan euron määräraha vuosille 2021–2022.

Hanke on tarkoitus toteuttaa jaettuna urakkana 16.8.2021- 30.6.2022. Kohteen kilpailutus on toteutettu julkisella hankinnalla. Kilpailutuksessa ei saatu yhtään urakkatarjousta rakennusurakasta. Tilakeskus käynnisti neuvottelumenettelyn kohteen rakennusurakoitsijan ja päätoteuttajan valitsemiseksi kohteeseen. Tällä pyritään varmistamaan peruskorjauksen toteutuminen suunnitellusti ja hyödyntäen saatuja sivu-urakkatarjouksia.

Tekninen lautakunta valitsi Röykän koulun peruskorjauksen rakennusurakoitsijaksi neuvottelumenettelyn perusteella NHK Rakennus Oy:n tavoitehintaan 2 520 000 euroa. Kaikki saadut urakkatarjoukset olivat tilaajan asettamien ehtojen mukaiset lukuun ottamatta Esasähkön tarjousta, jossa oli asetettu omia ehtoja, jolloin tarjous hylättiin.

Lisäksi tilaajan erillishankintana on kilpailutettu kohteen RAU-urakka. RAU-urakan tarjouspyyntö lähetettiin seuraaville urakoitsijoille: Are Oy, Nolite Oy, Lassila&Tikanoja Oy, Adconsys Oy ja ArosystemsOy. Halvimman tarjouksen antoi Nolite Oy 32 100 euroa.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 3 541 000 euroa. Investointimääräraha on 3,45 miljoonaa euroa, eli määrärahaa puuttuu 91 000 euroa. Rajamäen palveluverkkokohteiden suunnittelu hankkeelta siirretään 100 000 euroa Röykän koulun peruskorjaukselle.

Tavoitteena on varmistaa kohteen sisäilmaterveellisyys ja kustannustehokkuus korjauksen yhteydessä. Urakkasopimuksessa sovitaan menettelyt tavoitehinnan alituksiin ja ylityksiin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut