Festikaali Nummenpäässä – hienoja esityksiä, mukavia tapaamisia, upea tunnelma

Länsi-Metrotytöt Tiina Karakorpi, Anna Pulkkis ja Anna Nora säestäjinään pianisti Salla Pynssi ja viulisti Siljamari Heikinheimo. Lauri Hakala

Lauri Hakala

Nummenpään kesätapahtuma Festikaali yllätti ja pysäytti. Lapset osallistuivat innokkaina Duuri-Hiiren ja Molli-Kissan kisailuun tunteiden ja musiikin maailmassa. Katsojien joukosta kuului myös aikuisten huudahduksia. Esitys tempasi kaikki katsojat mukaansa – iästä riippumatta.

Myös Länsi-Metrotytöt saivat katsojat hymyilemään humoristisen ja virtuoosimaisen esityksen myötä.

Ehdoton huipentuma oli pianistien Tiina Karakorven ja Salla Pynssin sekä viulisti Siljamari Heikinheimon esittämä musiikki Alice Guy-Blanchén mykkäelokuviin.

Ensiesityksenä kuultiin Anna Noran Festikaaliin säveltämä hieno kokonaisuus. Musiikki vei mennessään ensimmäisten mykkäelokuvien maailmaan.

– Oli muuten kerrassaan hieno ja viihdyttävä tapahtuma, kehui kauempaa tullut aviopari.

– On hienoa nähdä, kuinka ihmiset tulevat pieneen maalaiskylään kauempaankin nauttimaan musiikista ja taiteesta. Meillä on hieno paikka tällaiselle tapahtumalle, kiteytti tapahtuman taiteellinen johtaja Tiina Karakorpi.

Tapahtuma oli aloitus konserttisarjalle, joka toteutetaan syksyn aikana Nummenpään koululla. Suunnitelmissa on toteuttaa Festikaali myös ensi kesänä.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut