Polku Uusiin maailmoihin -taidenäyttely Joogavintillä – Carina Åstrandin kosmisia maalauksia

Kuvataiteilija Carina Åstrandin näyttely Polku Uusiin Maailmoihin on esillä Taidonmaan tilan Joogavintillä Nurmijärvellä (Taipaleentie 422, Nurmijärvi) 15.7-15.9. välisenä aikana.

Näyttelyn avajaiset pidetään torstaina 5.8. kello 18-20. Näyttely koostuu akryylimaalauksista sekä pastellitöistä tehdyistä printeistä, kerrotaan Joogavintin tiedotteessa.

Taulut kuvaavat uusia maailmoja, esimerkkeinä Auringon synty, Ajan kulku, Maatähti. Maalaukset ovat kosmisia ja niissä on tietynlaista mystiikkaa. Jokainen on oma maailmansa, joka tarjoaa monenlaisia polkuja ja mahdollisuuksia.

Yhteisten periaatteiden ja tavoitteiden takia maalaukset sopivat erinomaisesti juuri joogatilaan. Taulut on maalattu akryyliväreillä puulevylle, ja jokaisesta löytyy taiteilijalle tyypillisiä geometrisiä kuvioita.

Carina Åstrand asuu Raaseporissa ja on työskennellyt taiteilijana vuodesta 2016. Taiteilijan juuret löytyvät tekstiilialalta. Hän ehti toimia yli 20 vuotta vaatesuunnittelijana omassa yrityksessään ennen kuin ryhtyi kuvataiteilijaksi. Kankaiden ja vaatteiden maalaaminen tai värjääminen oli silloin tärkeä osa hänen omaa toimintakuvaansa.

Taiteilija on itse paikalla avajaispäivänä klo 14-20, sekä muina aikoina sopimuksen mukaan.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut