Eliittikissat seikkailevat Katajanokalta Nurmijärvelle – Teatteri Roinelan seitsemäs kesäteatteri ensi-iltaan

Teatteri Roinelan kesäteatterissa Klaukkalassa (Seurantie 2) nähdään tänä kesänä näytelmä Eliittikissat. Se pohjautuu suurelle yleisölle tuttuun Disneyn Aristokatteihin, mutta ohjaaja Tanja Hietakankaan mukaan esitystä on paikallistettu Nurmijärveen liittyvillä kohtauksilla ja paikallisella huumorilla.

Teatteri Roinelan näytelmässä kissaperhe lähtee Katajanokalta Helsingistä ja seikkailee uusien ystäviensä kera Nurmijärvellä ja vantaalaisella autoromuttamolla.

– Näytelmässä yksi henkilö tekee ilma-akrobatiaa. Jokaisella kisulla on vähän omia, fyysisiä talentteja, Hietakangas kertoo.

Näyttelijäkaartin ikäjakauma on yksivuotiaasta aikuisiin. Pienimmät näyttelijät ovat ankanpoikasina ankkaemojen mukana.

Eliittikissat on Teatteri Roinelan seitsemäs kesäteatteri. Se toteutetaan piknik-tyylillä eli katsojat tulevat paikalle oman viltin kanssa. Niille, jotka eivät pysty istumaan maassa, on varattu tuoleja.

– Olemme saaneet hyvää palautetta näistä piknik-esityksistä, joissa perheen pienimmät voivat nousta välillä jalottelemaan. Tekemämme näytelmät ovat aina koko perheelle tarkoitettuja, Hietakangas kertoo.

Eliittikissojen esitykset: ti 10.8 klo 18, la 14.8 klo 13, to 19.8 klo 18, pe 20.8 klo 21 (yönäytös), su 22.8 klo 15.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut