Pääkirjaston pihalla lastenteatteriesitys – inspiraationlähteenä unelma lentämisestä

Unelmien lentonäytös esitetään pääkirjaston pihala säävarauksella. Teatteri Annos

Nurmijärven pääkirjasto järjestää kirjaston pihalla teatteri Annoksen Unelmien lentonäytös -esityksen säävarauksella 17. elokuuta.

Nurmijärven pääkirjasto järjestää lasten tapahtuman elokuussa, vaikka pääkirjaston ovet ovat jo sulkeutuneet peruskorjauksen takia ja väliaikainen kirjastotila osoitteessa Mahlamäentie 1 on pieni. Tästä syystä kirjasto järjestää lastenteatteriesityksen ulkona säävarauksella. Unelmien lentonäytös -esitys alkaa kello 18.

Lämminhenkisen kertomuksen inspiraationlähteenä on ikiaikainen unelma lentämisestä. Esitys pohtii tekniikan luomia haasteita ja inhimillisen yhteyden merkitystä lapsille sopivalla tavalla.

Kertomuksen inspiraationlähteenä on ikiaikainen unelma lentämisestä. Teatteri Annos

Puvustus, rekvisiitta ja musiikki ammentavat sirkuksen värikkäästä maailmasta. Tarina kerrotaan klovnerian ja objektiteatterin keinoin.

Pääosassa ovat klovnien hassuttelu, fyysinen ilmaisu sekä musiikin luomat tunnelmat. Esitys sopii yli 3-vuotiaille ja kestää noin 35 minuuttia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut