Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Intruder Club Finlandin paraatiajo kulkee Nurmijärvellä – katukuvassa kymmeniä motoristeja

Intruder Club Finlandin Espoon Korpilammella järjestettävään vuosimiittiin sisältyvä paraatiajo näkyy lauantaina 7. elokuuta Nurmijärven katukuvassa.

Suzuki Intruder -moottoripyöristä kiinnostuneet motoristit yhteen kokoavan kerhon ajo kulkee Klaukkalan ja Kirkonkylän läpi Rajamäelle.

Kerhon toiminnassa mukana oleva nurmijärveläinen Markku Aalto kertoo, että motoristit starttaavat Korpilammelta kello 12. Letka kulkee ensin Lahnuksentietä pitkin Klaukkalaan.

– Paras paikka katsoa on Brunnin pihalla, kuusi vuotta mukana kerhossa ollut Aalto vinkkaa.

Klaukkalasta motoristit suuntaavat Lahnuksentien ja Klaukkalantien liikennevaloista kohti Metsäkylää Klaukkalan kehätielle ja sieltä Hongisojantien kautta Kirkonkylään.

Kirkonkylässä Perttulantien ja Rajamäentien risteyksestä motoristit suuntaavat kohti Rajamäkeä ja ajavat tehdasmuseo Rajamäen Ryypin pihaan. He vierailevat museolla noin kello 13–14.

Kello kahdelta motoristit käynnistävät moottoripyöränsä ja ajavat Rajamäeltä Röykän kautta Perttulaan, josta he suuntaavat Yli-Lepsämäntietä pitkin kohti Rinnekotia ja lopulta Rinnekodin pihan läpi kohti Korpilampea.

Perinteisesti paraatiajoon on osallistunut noin 80–100 moottoripyöräilijää, mutta koronatilanteen takia osallistujia on Aallon arvion mukaan tänä vuonna vähemmän.

– Kymmeniä on kuitenkin mukana.

Vuosimiitti on perinteisesti järjestetty joka kerta eri puolella Suomea. Viime vuonna se jäi tosin kokonaan väliin koronatilanteen takia.

Aallon mukaan ajo haittaa jonkin verran myös muuta liikennettä. Reitin varrella on kuitenkin liikenteenohjaus.

Intruder Club Finland ry on perustettu vuonna 2004 Akaassa. Rekisteröity yhdistys se on ollut vuodesta 2006. Kerhon tavoitteena on saattaa kaikki samanhenkiset ja Suzuki Intruder -moottoripyöristä kiinnostuneet motoristit yhteen.