Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Täydennyshaku jopo-luokalle käynnissä – näin haet

Klaukkalan Urheilupuiston koulun joustavan perusopetuksen luokalle eli niin sanotulle jopo-luokalle on alkanut täydennyshaku. Täydennyshaku kestää elokuun lopulle asti. Hakulomake löytyy kunnan kotisivuilta osoitteesta nurmijarvi.fi, ja se tulee palauttaa Urheilupuiston koululle perjantaihin 27. elokuuta kello 15 mennessä.

Jopo-luokka on tarkoitettu 8. ja 9. luokan oppilaille, joilla on vaara jäädä ilman peruskoulun päättötodistusta tai vaikeuksia suoriutua opinnoista. Kyseessä on yleisopetuksen pienryhmä, jossa opiskelee kymmenen oppilasta. Poikkeuksellisesti toimintaan voidaan ottaa myös erityistä tukea saava oppilas, mikäli oppilas kykenee noudattamaan joustavan perusopetuksen toimintatapoja ja järjestelyä kokonaisuudessaan voidaan pitää oppilaan edun mukaisena. Opetuksessa noudatetaan perusopetuksen opetussuunnitelmaa opetusjärjestelyjen ollessa joustavia ja yksilöllisiä.

Oppilasvalinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella, ja niistä tiedotetaan koteja ja kouluja viikolla 35.

Lisätietoja antavat erityisopetuksen asiantuntija Miira Arminen (puh. 040 317 4470, miira.arminen@nurmijarvi.fi) sekä Urheilupuiston koulun rehtori Matti Jumpponen (puh. 040 317 4168).