Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Vesi tiedottaa häiriöistä tekstiviesteillä – näin tilaat tiedotteet puhelimeesi

Moni kirkonkyläläinen ja nukarilainen havahtui varhain keskiviikkoaamuna Nurmijärven Vedeltä tulleeseen tekstiviestiin, jossa kerrottiin siitä, kuinka juomavesi on keitettävä Kirkonkylän ja Nukarin alueella.

Kaikki eivät kuitenkaan viestiä saaneet. Syynä on se, että viestit lähetettiin niille asiakkaille, jotka ovat tilanneet vesihuollon häiriötiedotteet puhelimeensa.

Nurmijärven Veden käyttöpäällikkö, vesilaitoksen johtajan sijainen Matias Niemi kehottaa kaikkia tilaamaan häiriötiedotteet, mikäli haluaa saada nopeasti tietoa vesihuoltoon liittyvistä häiriöistä, kuten vedenjakelun keskeytyksistä.

Viestejä ei ole mahdollista lähettää automaattisesti kaikille asiakkaille.

Häiriötiedotepalvelun saa käyttöönsä täyttämällä Nurmijärven Veden sivuilla olevan lomakkeen.

Lomakkeeseen täytetään sen kiinteistön osoite, jota koskevista häiriöistä haluaa tiedon sekä matkapuhelinnumero, johon haluaa häiriöviestit. Halutessaan asiakas voi antaa myös sähköpostiosoitteen.

– Voitte halutessanne saada häiriötiedon oman asuinpaikkanne lisäksi myös muusta osoitteesta, esim. sukulaisenne osoitteesta. Täyttäkää lomake tällöin toiseen kertaan ja laittakaa käyttöpaikkaan haluamanne osoite ja matkapuhelinkenttään oma matkapuhelinnumeronne, sivulla opastetaan.

Palvelu on maksuton ja sitä voivat käyttää kaikki Nurmijärven Veden asiakkaat, myös kerros- ja rivitaloissa asuvat.

Tekstiviestejä lähetetään kello 7–22 välisenä aikana ellei viestien vastaanottaja salli viestien lähetystä myös yöllä.

Jos viestin lähetystä ei salli yöaikaan, yöllä lähetetyt viestit saapuvat seuraavana aamuna kello 7.

Vesihuollon häiriötiedotepalvelun voi ottaa käyttöön täällä