Nurmijärven kunnan strategiatyö käynnistyy – strategialle avattu oma teemasivusto verkkoon

Valtuustokauden vaihtumisen myötä kunnat ympäri Suomen ovat käynnistämässä strategiatyön uuden valtuustokauden toimintalinjojen viitoittamiseksi. Kevään kuntavaaleissa valittu Nurmijärven uusi valtuusto aloitti kautensa elokuussa ja pääsee päättämään kunnan uudesta strategiasta. Kuntastrategiassa linjataan Nurmijärven kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin visio ja tavoitteet. Kuntastrategiaan kirjataan myös painopistealueet ja arvopohja näiden toteuttamiseksi.

Nurmijärvellä strategiatyö käynnistyi jo ennen kevään kunnallisvaaleja tilannekuvan kartoittamisella.

– Tilannekuvan muodostamista varten olemme toteuttaneet tähän mennessä menneen strategiakauden arviointikyselyitä luottamushenkilöille ja kunnan virkakunnalle. Teetimme myös kuntien yrityskokemustutkimuksen strategiatyön tueksi, kunnan strategia- ja talousjohtaja Ville Rajahalme toteaa kunnan tiedotteessa.

Kunnan strategiatyölle on avattu oma teemasivusto kunnan kotisivuille. Sivustolla seurataan strategiatyön etenemistä ja sivustolle kerätään päivitystyöhän liittyvää aineistoa, kuten verkkoaivoriihen tulosten yhteenveto. Sivustoa päivitetään strategiatyön edetessä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut