Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viirinlaaksoon tulossa Rusta, Jysk sekä Musti ja Mirri – lautakunta käsittelee rakennuslupaa ensi viikolla

Nurmijärven asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta käsittelee ensi viikon tiistain kokouksessaan Klaukkalan Viirinlaaksoon sijoittuvan vähittäiskaupan suuryksikön rakennuslupaa.

Lautakunnan esityslistalla liitteenä olevasta asemapiirroksesta ja havainnekuvista selviää, että paikalle rakennetaan liiketilat Rustalle, Mustille ja Mirrille sekä Jyskille.

Paikalle on tulossa kaksi erillistä liikerakennusta sekä mainospyloni.

Toiseen liikerakennukseen sijoittuu Rusta. Tällä hetkellä Rustan, eli entisen Hong Kongin, lähimmät tavaratalot sijaitsevat Keravalla, Vantaan Porttipuistossa ja Riihimäellä.

Toiseen rakennukseen on kaavailtu tiloja ainakin Jyskille ja Mustille ja Mirrille. Jyskin lähimmät myymälät sijaitsevat tällä hetkellä muun muassa Hyvinkäällä, Tuusulassa ja vantaalla.

Musti ja Mirri toimii puolestaan tällä hetkellä Klaukkalassa Kuonomäentie 1:ssä sijaitsevassa liiketilassa.

Nurmijärven Uutiset kertoi viime joulukuussa, kuinka Nurmijärven kunta myy Tekova Oy:n ja mukaan tulevien sijoittajien kesken perustettavalle kiinteistöyhtiölle 12 900 neliömetrin suuruisen liikerakennusten korttelialueen tontin Viirinlaaksosta.

Tontti sijaitsee Klaukkalantien, Luhtajoentien ja Viirintien välisellä alueella. Kauppahinta on 960 000 euroa.

Alueella on käynnistetty asemakaavamuutos.

Elokuussa kokoontunut Nurmijärven kunnanhallitus hyväksyi kaavaluonnoksen ja asetti suunnitteluaineiston nähtäville 30 päivän ajaksi.

Asemakaavan muutoksella alueen tontit osoitetaan liikerakennusten korttelialueeksi. Tontin 21 rakennusoikeutta tarkistetaan 9000 kerrosneliömetristä noin 6000 kerrosneliömetriin siten, että maanalainen pysäköinti poistuu ja korttelialue on mahdollista toteuttaa maantasoon, enintään kaksikerroksisena.

Lisää aiheesta myöhemmin Nurmijärven Uutisista