Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palvelusetelin tarjonta uudistuu syksyllä – lisää valinnanvapautta

Keusotessa on otettu asteittain käyttöön uusi yhtenäinen palvelusetelijärjestelmä. Palveluseteleitä on myönnetty uudella järjestelmällä jo kotiapupalveluun ja omaishoidon lakisääteiseen vapaaseen.

Syyskuussa palveluseteli laajenee säännölliseen kotihoitoon koko Keusoten alueella. Aiemmin kotihoidon palveluseteli on ollut käytettävissä ainoastaan Tuusulassa ja Järvenpäässä.

Kotihoito on säännöllistä asiakkaan kotiin vietävää hoiva- ja hoitoapua. Vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun ja ikäihmisten pitkäaikaisen tehostetun asumispalvelun palvelusetelit otetaan käyttöön myöhemmin syksyllä.

Uuden järjestelmän käyttöönotolla yhtenäistetään myönnettävien palveluseteleiden sisältö, arvo ja myöntämisperusteet.

Samalla tarjotaan asiakkaille tasalaatuisempaa palvelua kaikissa jäsenkunnissa. Palvelusetelit ovat hyvä lisä nykyiseen palvelukokonaisuuteen, sillä ne antavat asiakkaille lisää valinnanvapauttaja vaihtoehtoja palvelujen hankkimiseen.

Asiakas voi tiedustella mahdollisuutta palveluseteliin Ikäihmisten neuvonnasta 019 226 0403 maanantaista perjantaihin kello 8–12 ja vammaispalvelujen neuvonnasta 019 226 0433 kello 9–11.