Yksityistieavustusta 170 tiekunnalle – toinen hakukierros syksyllä

Yksityisteiden kunnossapitoavustusta on myönnetty 170 tiekunnalle yhteensä 208 400 euroa, Nurmijärven kunta kertoo julkaisemassaan tiedotteessa. Avustusta saavien yksityisteiden yhteispituus on 204 kilometriä. Avustukset myönsi asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta kokouksessaan 24. elokuuta.

Lautakunta myönsi myös 20 tiekunnalle perusparannusavustusta yhteensä 76 585 euroa ja ennakkoavustusta kahdelle tiekunnalle yhteensä 2 520 euroa.

Asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta päätti kokouksessaan myös eri kunnossapitoluokkiin kuuluvien teiden enimmäisavustusmääristä. Kunnossapitoluokan 1 teiden enimmäisavustusmäärä on 2 800 euroa/km, kunnossapitoluokan 2 teiden enimmäisavustusmäärä on 2400 euroa/km ja kunnossapitoluokan 3 teiden enimmäisavustusmäärä on 2 100 euroa/km.

Yksityistieavustuksista päätettiin järjestää toinen hakukierros vielä tänä vuonna niille tiekunnille, joille ei ole myönnetty yksityistieavustuksia toukokuun loppuun päättyneellä hakukierroksella.

Avustushakemukset tulee toimittaa asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnalle viimeistään 31.10.2021. Lisätietoa avustuksen hakemisesta, liitteistä ja hakulomake löytyy kunnan verkkosivuilta. Vuoden 2021 avustusmäärärahasta varattiin 147 710 euroa yksityistieavustusten toiselle hakukierrokselle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut