Minne mielestäsi tarvittaisiin kevytväylä? Nurmijärven kunta kaipaa asukkaiden mielipiteitä

Nurmijärven liikenneturvallisuustyöryhmän toteuttamassa kyselyssä kartoitetaan kuntalaisten mielipiteitä ja näkemyksiä kevyen liikenteen väylien ajankohtaisimmista tai tärkeimmiksi koetuista kehittämistarpeista, kerrotaan Nurmijärven kunnan julkaisemassa tiedotteessa.

Minkä maantien varrella kaivattaisiin eniten kävelyn ja pyöräilyn väylien kehittämistä? Kyselyyn voi vastata osoitteessa https://query.eharava.fi/3670 15.9. asti.

Nurmijärven kunta on vuonna 2017 laatinut ohjelman kevyen liikenteen väylien kehittämistarpeista maanteillä. Ohjelma ulottuu vuodelle 2027. Työn tavoitteena on parantaa maanteiden liikenneturvallisuutta, sekä pyöräilyn ja kävelyn houkuttelevuutta työ- ja koulumatkaliikenteessä ja vapaa-ajan liikenteessä.

Ohjelmassa on tunnistettu viisi kevyen liikenteen väylien kärkihanketta, joista tällä hetkellä toteutetaan Klaukkalantien jalankulku- ja pyörätietä välille Kirkkotie-Klaukkalan kehätie.

Rakentamissuunnitelmaa laaditaan mt132 Lopentien jalankulku- ja pyörätielle välille Klaukkalan kehätie – Nummenpääntie. Maantien 1324 Lahnuksentien jalankulku- ja pyörätien tiesuunnitelma on hyväksymisprosessissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut