Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riikka-Maria Yli-Suomu Keudan johtoon – kaikkiaan 20 hakijaa

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän Keudan johtajaksi on valittu Riikka-Maria Yli-Suomu. Hän työskentelee nyt Omniassa liiketoimintajohtajana.

Keudan uuden johtajan valitsi yhtymävaltuusto kokouksessaan viime viikon keskiviikkona. Riikka-Maria Yli-Suomu sai virkavaalissa 14 ääntä. Kuntayhtymän johtaja valittiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Koeaika virassa on kuusi kuukautta.

Keudan johtovirkaa haki 20 hakijaa. Heistä hakemuksien ja videohaastattelujen perusteella valittiin jatkoprosessiin kahdeksan. Haastattelujen perusteella henkilöarviointeihin eteni kolme hakijaa.

– Valinta oli oikea. Kaikki kolme olisivat olleet hyviä johtajia Keudaan. Riikka-Maria on kuitenkin tähän aikaan oikea henkilö, yhtymävaltuuston puheenjohtajana toimiva Aarno Järvinen Tuusulasta sanoo.

Uusi kuntayhtymän johtaja aloittaa työssään sopimuksen mukaan.

Virantäytössä on kuukauden valitusaika.

Yhtymävaltuustossa Järvenpään kaupungilla, Keravan kaupungilla ja Tuusulan kunnalla on neljä edustajaa. Mäntsälän sekä Nurmijärven kunnilla on kummallakin kolme edustajaa, Sipoon kunnalla on kaksi edustajaa ja Pornaisten kunnalla yksi.