Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seniorit Kulttuuritreffeille – arjesta irrottautuminen ja ihmisten kohtaaminen on nyt tärkeää

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot kutsuu Nurmijärven seniorit historiansa toisille Kulttuuritreffeille 17. syyskuuta klo 13–15 Ahjolan tiloihin. Tapahtuman tavoitteena on tuoda iloa ja virkistystä sekä tutustuttaa senioreita toisiinsa ja paikallisten kulttuuritoimijoiden tarjontaan, kerrotaan Siskojen ja Simojen tiedotteessa.

Kulttuuritreffeillä viisi kulttuuritoimijaa esittelee toimintaansa: Nurmijärven Opisto, Nurmijärven kirjasto- ja kulttuuripalvelut, Nurmijärven museo, Kivijuhlat sekä kamarikuoro Cantica.

Siskot ja Simot järjestävät tiedotteen mukaan Kulttuuritreffejä todelliseen tarpeeseen: kulttuuritoimijoiden ja ilmoittautuneiden osallistujien vastaanoton perusteella tällaista tapahtumaa on kaivattu. Pitkän poikkeuksellisen ajan jälkeen arjesta irrottautuminen ja muiden ihmisten kohtaaminen on äärimmäisen tärkeää.

Tapahtumassa edellytetään maskien käyttöä ja huomioidaan turvavälit. Myös osallistujamäärää on rajoitettu.

Kulttuuritreffeille tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 12.9. osoitteeseen nurmijarvi@siskotjasimot.fi tai numeroon 050 5445900. Tapahtuma on maksuton.