Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähde mukaan Seitsemän veljeksen vaellukselle – luvassa reippailua ja monenmoista ohjelmaa

Perinteinen Seitsemän veljeksen vaellus kirkonkylältä Aleksis Kiven lapsuusmaisemille Taaborille järjestetään lauantaina 18. syyskuuta.

Reitin pituus on 9,5 kilometriä ja matkalla on yllätysohjelmaa. Taaborilla esiintyvät muun muassa Kunnan pojat. Museorakennukset ovat auki, seppä takoo ja jalkapuussa istumistakin voi kokeilla. Lapsille on oma seikkailupolku.

Liikkeelle lähdetään porrastetusti kello 9.30 Maaniitun koulun pihalta (Heikkiläntie 27, Nurmijärvi).

Taaborinvuoren museot, Aleksis Kiven koti ja kahvilat ovat auki klo 11–14. Klo 12.30 maksuton paluukuljetus Kirkonkylälle.

Turvallisuussyistä vaellukselle tulee ilmottautua etukäteen Nurmijärven kunnan verkkosivustolla osoitteessa https://www.nurmijarvi.fi/tapahtuma/seitseman-veljeksen-vaellus-2021/ olevan linkin kautta.

Muistathan huomioida koronavirusta koskevat viranomaismääräykset ja ohjeet. Reitillä on ensiaputaitoista henkilökuntaa. Taaborinvuorella on yleisövessat. Reitin varrella niitä ei ole.

Vaelluksen lähtöpaikan läheisyydessä voi pysäköidä Maaniitun koulun parkkipaikalle ja hiekkakentälle. K-kaupan pihaan ei saa pysäköidä.

Tapahtumaa ei järjestetä, jos säätiedotus lupaa koko päiväksi sadetta tai myrskyä. Vaellukselle voi tulla myös koiran kanssa.

Tapahtuman järjestävät Nurmijärven kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut sekä Nurmijärven museo.