Syysuinneissa noin 600 starttia – räpyäuinnin Suomen ennätykset Nina Sundbergilla ja Juho Hervalle

Nurmijärven Uinnin Mea Ovaska voitti 100 metrin selkäuinnissa kultaa T11-sarjassa. Ikkunoiden takana ulkokatsomossa oli koko kisojen ajan jännityksessä mukana eläviä uimarien huoltojoukkoja. Nurmijärven Uinti ry.

Leena Saarela

Nurmijärven Uinnin Syysuinnit, joissa oli tarjolla sekä uinti- että räpyläuintilajeja, kisailtiin lauantaina 11. syyskuuta Rajamäen Uimahallissa. Useat uimaseurat eteläisestä Suomesta, Hämeenlinnasta Porvooseen, olivat merkanneet kilpailukalentereihinsa Nurmijärven.

Uimareita oli niin runsaasti, noin 600 starttia, että Rajamäen Uimahalli piti allasosaston asiakkailtaan ja yleisöltä suljettuna kilpailujen ajan. Näin kisat saatiin järjestettyä koronaturvallisesti.

Harmi kyllä yleisö ei päässyt näkemään, kun räpyläuinnissa Nurmijärven Uinnin Nina Sundberg ja Juho Herva tahkosivat Suomen ennätykset nimiinsä.

Kilpailuissa nähtiin monia muitakin ilahduttavia ja jännittäviä hetkiä. Nuoremmat uimarit ottivat reippaasti ensistarttejaan ja kokeneemmat paransivat ennätyksiään.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut