Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäen Rykmentti SM-viesteissä – tuliaisiksi kolme kultaa

Rajamäen Rykmentille tuli hienosti menestystä Mikkelin Tornimäessä sunnuntaina juostuissa SM-viesteissä. Seuran jäsenet saivat peräti kolme kultamitalia.

H35-sarjassa Matti Liukkonen, Sander Vaher sekä Hannu-Pekka Pukema ottivat mestaruuden 1.30 erolla ennen vanhoista Jukola-voittajista koostunutta VeVen joukkuetta. Jokaisessa vaihdossa oltiin kärjessä, vaikka Vehkalahti ahdisteli koko ajan ollen 1. ja 2. osuudella välillä hieman edelläkin. Tasainen, vauhdikas ja varma suoritus takasi voiton. Rykmentin kakkosjoukkue säesti hyvin 7. sijallaan ( Jaakko Leinonen, Pyry Niemi ja Aapo Linberg).

D45-sarjassa Niina Männikkö, Tiina Vilska ja Kaisa Laapas suunnistivat myös mestaruuteen. Männikkö tuli kärjen tuntumassa vaihtoon, Vilska nosti joukkueen kärkeen ja Laapas piti uhkaajat takanaan, heistä lähimpänä oli 1.30 Hiiltomiesten Mervi Pesu.

Ylivoimaisin Suomen mestaruus tuli rykmentille H70-sarjassa Vesa Tervon, Timo Valkosen ja Pertti Niemisen toimesta. Tervo tuli kakkosena vaihtoon, Valkonen nosti kärkeen ollen välillä jo yli 8 minuutin johdossakin ja Nieminen viimeisteli selvän voiton 3.20 erolla HS:ään.

H45-sarjassa rykmentin joukkue oli 7. ( Antero Pulli, Ari Laapas, Kimmo Vilska). Laapas oli kisan nopein 2. osuudella. Myös HD16-18 sarjoissa oli rykmentin joukkueita mukana, mutta vielä ei ihan kärkipään sijoituksille ylletty. D18 sarjassa saatiin 14. sija joukkueella Elina Hämäläinen, Iida Heinäaro ja Essi Multala.

Mikkelin Tornimäki muistutti paljon Klaukkalan Tornimäkeä, mutta maasto oli vielä selvästi hitaampi. Se oli varmasti pääsarjoille ja muille vauhtisarjoille sopiva, mutta nuorimmille junioreille ja vanhimmille veteraaneille ehkä turhankin paha.

Kisajärjestelyt keskittyivät pääsarjoihin, kuulutus seurasi vain niitä ja palkintojen sekä karttojen jaot siinä sivussa viivästyivät. Kisaa pystyi seuraamaan parhaiten kännykältä, joka sekin kuormitti alueen tietoliikenneverkkoja.