Rajamäen Rykmentti SM-viesteissä – tuliaisiksi kolme kultaa

H35-viesti Suomen mestarit Matti Liukkonen, Hannu-Pekka Pukema ja Sander Vaher. Mika Loukkalahti

Mika Loukkalahti

Rajamäen Rykmentille tuli hienosti menestystä Mikkelin Tornimäessä sunnuntaina juostuissa SM-viesteissä. Seuran jäsenet saivat peräti kolme kultamitalia.

H35-sarjassa Matti Liukkonen, Sander Vaher sekä Hannu-Pekka Pukema ottivat mestaruuden 1.30 erolla ennen vanhoista Jukola-voittajista koostunutta VeVen joukkuetta. Jokaisessa vaihdossa oltiin kärjessä, vaikka Vehkalahti ahdisteli koko ajan ollen 1. ja 2. osuudella välillä hieman edelläkin. Tasainen, vauhdikas ja varma suoritus takasi voiton. Rykmentin kakkosjoukkue säesti hyvin 7. sijallaan ( Jaakko Leinonen, Pyry Niemi ja Aapo Linberg).

D45-sarjan Suomen Mestarit Kaisa Laapas, Tiina Vilska ja Niina Männikkö. Mika Loukkalahti

D45-sarjassa Niina Männikkö, Tiina Vilska ja Kaisa Laapas suunnistivat myös mestaruuteen. Männikkö tuli kärjen tuntumassa vaihtoon, Vilska nosti joukkueen kärkeen ja Laapas piti uhkaajat takanaan, heistä lähimpänä oli 1.30 Hiiltomiesten Mervi Pesu.

H70-sarjan mestarit Vesa Tervo, Pertti Nieminen ja Timo Valkonen. Eila Tervo

Ylivoimaisin Suomen mestaruus tuli rykmentille H70-sarjassa Vesa Tervon, Timo Valkosen ja Pertti Niemisen toimesta. Tervo tuli kakkosena vaihtoon, Valkonen nosti kärkeen ollen välillä jo yli 8 minuutin johdossakin ja Nieminen viimeisteli selvän voiton 3.20 erolla HS:ään.

H45-sarjassa rykmentin joukkue oli 7. ( Antero Pulli, Ari Laapas, Kimmo Vilska). Laapas oli kisan nopein 2. osuudella. Myös HD16-18 sarjoissa oli rykmentin joukkueita mukana, mutta vielä ei ihan kärkipään sijoituksille ylletty. D18 sarjassa saatiin 14. sija joukkueella Elina Hämäläinen, Iida Heinäaro ja Essi Multala.

Mikkelin Tornimäki muistutti paljon Klaukkalan Tornimäkeä, mutta maasto oli vielä selvästi hitaampi. Se oli varmasti pääsarjoille ja muille vauhtisarjoille sopiva, mutta nuorimmille junioreille ja vanhimmille veteraaneille ehkä turhankin paha.

Kisajärjestelyt keskittyivät pääsarjoihin, kuulutus seurasi vain niitä ja palkintojen sekä karttojen jaot siinä sivussa viivästyivät. Kisaa pystyi seuraamaan parhaiten kännykältä, joka sekin kuormitti alueen tietoliikenneverkkoja.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut