Vähittäiskaupan suuryksikölle rakennuslupa – muutoksia ikkunoihin, kattoihin ja julkisivumateriaaleihin

Kuvituskuva. Riikka Laine
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Viirinlaaksoon Klaukkalaan sijoittuvalle vähittäiskaupan suuryksikölle on myönnetty rakennuslupa. Asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta myönsi sen tiistaisessa kokouksessaan.

Elokuun kokouksessaan lautakunta päätyi palauttamaan asian uudelleen valmisteltavaksi siten, että rakennusluvassa pitäydytään asemakaavan mukaisessa julkisivun lasi- ja kiviainesmateriaalissa.

Nyt lupa päätettiin myöntää, koska rakennuspiirustuksiin on edellisen käsittelyn jälkeen tehty muutoksia. Rakennusten ikkunoita on suurennettu ja lisätty ja katot kallistettu yhteen suuntaan, jotta pääsisäänkäyntisivuista saadaan näyttävämpiä.

Pääsisäänkäyntisivut on toteutettu kiviaineslevystä ja mosaiikkijulkisivut toteutettu kiilto- ja mattapinnoilla.

Lautakunnan esityslistalla liitteenä olevasta asemapiirroksesta ja havainnekuvista selviää, että paikalle rakennetaan liiketilat Rustalle, Mustille ja Mirrille sekä Jyskille.

Paikalle on tulossa kaksi erillistä liikerakennusta sekä mainospyloni. Tontti, jolle vähittäiskaupan suuryksikkö on tulossa, sijaitsee Klaukkalantien, Luhtajoentien ja Viirintien välisellä alueella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut