Vaikeutuiko matkantekosi metrolakon aikana? Saatat saada hyvitystä HSL:tä

Metron ja ratikan vakiomatkustaja voi saada hyvitystä kuljettajien kaksipäiväisestä lakosta, tiedottaa Helsingin seudun liikenne HSL.

HSL maksaa hyvitystä niille kausilippuasiakkaille, joiden matkanteko hankaloitui metro- ja raitiovaunulakon aikana. Työnseisaus pysäytti metrot ja ratikat torstaina ja perjantaina.

Hyvityksen saamisen edellytys on, että matkustajalla on ollut työnseisauksen aikana voimassa ollut kausilippu HSL-sovelluksessa, HSL-kortilla tai Maas-palveluntarjoajan sovelluksessa. Edellytyksenä on myös, että matkustaja ei ole lakon aikana voinut käyttää joukkoliikennettä tavanomaisilla matkoillaan.

Hyvitys on kahden vuorokauden lippukoodi HSL-sovellukseen. Koodi on voimassa vuoden ajan ja sen voi käyttää milloin tahansa.

Hyvityksen voi saada täyttämällä HSL:n sivuilta löytyvän lomakkeen ja palauttamalla sen joko liitetiedostona HSL:n verkkosivujen kautta tai postitse.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut