Runosvengi – viisi naista esittää omia runojaan Klaukkalan kirjastossa

Klaukkalan kirjastossa kuullaan lauantaina 25.9. runosvengiä. Mukana on viisi viisasta, hupsua ja itsenäistä runonaista, jotka esittävät omia runojaan.

Runosvengi koostuu runosiskoista, joille on yhteistä palava rakkaus runouteen, runojen luomiseen ja esittämiseen.

Riikamaria Helle-Kotka on espoolainen runoilija, tietokirjailija ja luokanopettaja. Hän on tehnyt runokirjat Minua pelotti kun sammakko nauroi (2017) ja Korot kopisivat tyhjässä pesässä (2018).

Zoila Forss on perulaissuomalainen runoilija ja kääntäjä Keravalta. Hänen runokirjojaan ovat Revontuli (2014) ja Syytön harppuuna (2018).

Ursula Anttila-Halinen on nurmijärveläinen dekkarikirjailija ja runoilija. Hänen runokirjojaan ovat Lumiaurinko (2017) ja Runorouvan riimit ja säkeet (2018).

Pirjo Kotamäki on helsinkiläinen runoilija. Hänen runokirjojaan ovat Ilmi (2009), Tomuaika (2014), Ihmeellinen luontoni (2017), Lehtiä kuolleitten kirjaan (2018) ja Villit linnut olkapäillä (2020).

Viides runoilija on Leena Sainio, joka on helsinkiläinen laulupedagogi, muusikko ja runoilija. Hänen runokirjansa on Särmää serenadissa (2019).

Runosvengi Klaukkalan kirjaston Frami-lavalla, Kuonomäentie 2, 25.9. klo 12..

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut