Ilvesvuoren logistiikkakeskuksen kaavamuutosluonnos nähtävillä – kunta järjestää yleisötilaisuuden

Ilvesvuoren pohjoisosaan suunnitteilla olevaan Keskon logistiikkakeskukseen liittyvä asemakaavan muutosluonnos on nyt asetettu nähtäville.

Kyseisessä asemakaavamuutosluonnoksessa logistiikkakeskuksen tarpeisiin on varattu laaja alue Kuusimäen nykyisen työpaikka-alueen pohjoispuolelta Kissanojan pohjoispuolelle. Kokonaisuudessaan kaavaluonnos mahdollistaisi noin 400 000 kerrosneliömetrin rakentamisen 100 hehtaarin alueelle.

Nyt Ilvesvuoren alueen suunnitelmista toivotaan kuntalaisten mielipiteitä asemakaavamuutosluonnoksen nähtävillä oloaikana 23.9.–25.10.2021. Mielipiteet tulee jättää kirjallisesti viimeistään 25.10.2021 joko sähköpostitse kunta@nurmijarvi.fi tai postitse Nurmijärven kunta, PL 37, 01901 Nurmijärvi .

Kunta järjestää asemakaavaluonnoksesta myös yleisötilaisuuden 6. lokakuuta kello 18–19.30 Ruusulinnassa, osoitteessa Aspinniituntie 80, Nurmijärvi. Tilaisuudessa esitellään kaavaluonnosta, sen vaikutuksia sekä käydään keskustelua osallistujien kanssa suunnitelmasta ja sen tarkentamistarpeista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut