NJS:n naiset lähellä liigakarsintaa – tärkeä ottelu lauantaina Klaukkalassa

Kokemusta ja nuoruutta sopivassa määrin omaava Nurmijärven Jalkapalloseuran edustusjoukkue on tekemässä temppua, johon harva uskoi, kun Naisten Ykkönen huhtikuussa pyörähti käyntiin. Rainer Lönnbäck

Kokemusta ja nuoruutta sopivassa määrin omaava Nurmijärven Jalkapalloseuran edustusjoukkue on tekemässä temppua, johon harva uskoi, kun Naisten Ykkönen huhtikuussa pyörähti käyntiin. 20 ottelun jälkeen kaksinkertaisessa 12:n joukkueen sarjassa jäljellä on enää kaksi kierrosta. Vasta toista kauttaan Ykköstä pelaava NJS istuu tiukasti liigakarsintaan oikeuttavalla kakkospaikalla.

Lauantaina 18. syyskuuta Palokärjet pyrähtivät Turkuun tuoden mukanaan jo kauden 13:n täyden potin. Sarjajumbo Turun Weikot jäi NJS:n jalkoihin 0–4-lukemin.

NJS-maalareina kunnostautuivat Ella Leskelä, Alina Kosunen, Emmiina Taivassalo ja Heidi Hellgren. Laitapelaaja Waranya Chaimuk syötti maaleista kolme.

Neljäs peräkkäinen voitto toi NJS:lle nousun jo sarjan toiselle sijalle. Ainoastaan kaksi pistettä erottaa NJS:n johtopaikkaa pitävästä Oulun ONS:ista ja samalla suorasta liiganoususta.

NJS:n kanssa tasapisteissä olevalla Pallokerho Keski-Uusimaalla on rasitteena heikompi maaliero ja NJS:ää kovempi loppuohjelma.

NJS-naiset ehtii nähdä vielä Klaukkalassa tositoimissa lauantaina 25. syyskuuta, kun Naisten Ykkösen sijalla 11 oleva Haukiputaan Pallo saapuu Palokärkien vieraaksi.

NJS:n kannalta pelissä on kovat piipussa, kun taas HauPa on jo varmistanut putoamisensa Kakkoseen. Kunniastaan pelaavan HauPan ja unelmastaan taistelevan NJS:n ottelu alkaa Klaukkalan tekonurmella kello 14.

Paikalle toivotaan myös paljon innokkaita kuntalaisia kannustamaan Palokärjet voittoon.

NJS–HauPa 25.9.2021 kello 14 Klaukkalan tekonurmella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut