Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS lopettaa painetut kaupunkilehtensä pääkaupunkiseudulla

Helsingin Sanomat lopettaa painetut kaupunkilehtensä pääkaupunkiseudulla vuodenvaihteessa, lehti kertoo. Sanoma on julkaissut pääkaupunkiseudulla ilmaisjakelulehtiä HS Helsinki, HS Espoo ja HS Vantaa vuoden 2019 alusta lähtien.

Aiemmin Sanoma on lopettanut muitakin kaupunkilehtiä kuten Vartit ja HS Metron.

HS Paikalliset -toimitus jatkaa lehden mukaan verkossa. Paikallinen sisältö ilmestyy HS:n mukaan jatkossa kiinteämmin osana kantalehteä. Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia.

Etelä-Suomen Media julkaisee pääkaupunkiseudulla kahdesti viikossa paperisina ilmestyviä kaupunkilehtiä Helsingin Uutisia, Länsiväylää ja Vantaan Sanomia.

– Paperilehtien lisäksi jatkuva paikallinen verkkouutisointi on meille arkea. Tänä vuonna toimme Helsingin Uutisten, Länsiväylän ja Vantaan Sanomien sisällöt myös HSL:n bussien diginäytöille, mikä on meille kolmas merkittävä jakelukanava, sanoo Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja ja Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannala.

Tämä lehti on osa Etelä-Suomen Mediaa.