Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tee hyvä teko -keräys tulee jälleen – ensimmäinen keräyspäivä 8.10.

Nurmijärven Lions klubien yhteisesti järjestämä Tee hyvä teko- keräys järjestetään perinteisesti kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Tänä syksynä järjestetään poikkeuksellisesti kaksi keräystä, koska avun tarve on suuri ja koronan takia moni hyväntekeväisyysteko on jäänyt toteuttamatta, kerrotaan Nurmijärven Lions Clubien yhteisessä tiedotteessa.

Ensimmäinen keräys järjestetään perjantaina 8.10. ja toinen keräys on suunnitteilla marraskuun lopulle.

Keräyksen ideana on, että kauppareissun yhteydessä hankkii ylimääräisen tuotteen, esimerkiksi kuivaelintarvikkeita, taloustarvikkeita tai muita hyvin säilyviä uusia tuotteita, ja tuo sen keräyspisteelle. Keräyspisteet ovat kauppojen auloissa.

Keräyksellä saadut lahjoitukset jaetaan apua tarvitseville nurmijärveläisille perheille ja yksin eläville Nurmijärven seurakunnan diakoniatyön toimesta.

8.10.2021 järjestettävän keräyksen keräyspaikat ja keräysajat:

Kirkonkylän S-Market klo 15-20, Klaukkalan K-Citymarket klo 12-20, Rajamäen Kauppakeskus Lähde klo 15-20 sekä Röykän K-Market klo 15-20.