Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Odotettu muutos: Huoltajat pääsevät jatkossa sisälle päiväkotiin

Vallitseva koronatilanne ja rokotuskattavuus Nurmijärvellä ja Keski-Uudellamaalla mahdollistaa asteittaisen rajoitusten purun, mikä vaikuttaa myös vanhempien asioimiseen Nurmijärven päiväkodeissa, tiedottaa Nurmijärven kunta.

Nurmijärven varhaiskasvatuksen koronaohjeistusta päivitetään maanantaista 11.10.2021 alkaen. Tämän seurauksena huoltajat voivat maanantaiaamusta alkaen asioida sisällä päiväkodissa. Tähän asti huoltajat ovat päässeet piipahtamaan vain päiväkodin eteiseen lasta tuodessa tai hakiessa.

Sisällä tulee kuitenkin huomioida terveysturvallisuus ja maskien käyttö. Näin suojellaan sekä varhaiskasvatuksen asiakkaita että henkilökuntaa. Päiväkotien eteisestä löytyy käsidesiä ja kasvomaskeja.

Muutoksen johdosta muun muassa lapsen vaihtovaatteiden hallinnointi on jatkossa helpompaa, kun vanhemmat voivat tulla kynnystä pidemmälle päiväkotiin.

 On kuitenkin syytä huomioida, ettei koronatilanne ole Nurmijärven ja muun Keski-Uudenmaan alueella ohi. Onkin tärkeää, että voimassa olevia suosituksia ja rajoituksia noudatetaan, kunta painottaa.