Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan uusi S-market valmistuu aikataulussa – vanhan kaupan kohtalosta ei vielä tietoa

Kauppa: Klaukkalan uuden S-marketin rakennustyöt etenevät aikataulussa. Vanhan S-marketin kohtalosta ei vieläkään päätöstä.

Klaukkalan uuden S-marketin rakennustyöt Lepsämäntien ja Klaukkalantien kulmauksessa etenevät aikataulussa.

– Työmaalla tehdään tällä hetkellä sisärakentamisvaiheita ja viimeistellään ulkopuolisia töitä ja pihaa, HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen kertoo.

Karjalaisen mukaan rakennustyöt ovat edenneet pääpiirteittäin suunnitellusti. Eteen on tosin tullut yksi pieni yllätys Vaskomäkeen liittyen.

– Kallio oli sillä tavalla murenevanlaatuista ,ett jouduimme tekemään erillisiä tukirakenteita, jotta kallion reuna pysyy varmasti tulevina vuosina koossa eikä lähde rapautumaan.

Tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta uuden S-marketin valmistumisen aikatauluun.

– Hanke siis valmistuu aikataulussaan. Uuden S-marketin avajaisia vietetään talvella 2022.

HOK-Elanto ei ole tehnyt vielä päätöstä Brunnin S-marketin osalta.

Jyrki Karjalainen

Tarkempi avajaispäivämäärä kerrotaan myöhemmin. Aiemmin julkisuudessa on puhuttu helmikuusta.

Aiemmin on jo kerrottu, että Klaukkalan uudesta S-marketista on tulossa HOK-Elannon suurin S-market.

Uudessa rakennuksessa on kerrosneliöitä kaikkiaan reilut 4900. S-marketille on tulossa myymälä pinta-alaa 3300 neliötä, ja lisäksi rakennukseen tulee kolme pienempää liiketilaa. Pienliikkeiden vuokralaiset on valittu.

– Olemme sopineet, että tulevat vuokralaiset saavat itse kertoa omien aikataulujensa puitteissa sijoittumisestaan kiinteistöön, Karjalainen kertoo.

Tähän mennessä vain Klaukkalan uusi apteekki on kertonut sijoittumisestaan kiinteistöön. Kahden muun liiketilan vuokralaisista ei ole julkisuudessa kerrottu.

Klaukkalalaisia kiinnostaa kovasti myös Brunnin liikekeskuksessa sijaitsevan S-marketin kohtalo. Niin sanottu vanha S-market on sijainnut Brunnissa vuodesta 2016 lähtien.

Karjalaisen mukaan HOK-Elanto ei ole tehnyt vielä päätöstä Brunnin S-marketin osalta.

S-marketeista vastaavan HOK-Elannon market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Kimmo Nikula puolestaan tarkentaa, että päätös tehdään loppuvuoden aikana.

– Joudumme sen osalta tekemään päätöksen näillä näkymin vielä tässä loppusyksyn aikana, koska sillä on vaikutusta suoraan rekrytointitarpeeseen, mikä on syytä kuitenkin aloittaa ajoissa, jos nykyinen S-market jatkaa, Nikula kommentoi.