Nurmijärven kirjastoissa monenlaista syyslomaohjelmaa lapsille – luvassa lautapelejä, elokuvia, suunnistusta...

Rajamäen kirjastossa vietetään pehmolelujen yötä, johon voi tuoda oman pehmolelunsa. Tiina Tynkkynen-Hieta

Nurmijärven kirjastot järjestävät lapsille monenlaista ohjelmaa syyslomaviikolla. Nurmijärvellä syyslomaillaan viikolla 42 eli 18.–24. lokakuuta.

Rajamäen kirjastossa vietetään pehmolelujen yötä perjantaina 15.10. kello 17. Lapset voivat tuoda pehmolelunsa yökylään kirjastoon ja pehmojen seikkailuista otetaan kuvia, jotka lapset voivat myöhemmin ladata itselleen. Leluja voi tuoda 11.10. alkaen, ja ne voi noutaa yökyläilyn jälkeen 16.10. alkaen.

Koko syyslomaviikon Rajamäen kirjastossa voi myös harrastaa omatoimisesti kirjastosuunnistusta, jossa etsitään leikkimielisiä rasteja kirjastosalissa. Samalla on mahdollisuus oppia, mistä eri aineistot salissa löytyvät.

Nurmijärven väliaikaiseen pääkirjastoon voi puolestaan tulla maanantaina 18.10. kello 13–15 pelaamaan lautapelejä kirjastolaisten kanssa. Pelattavissa ovat Skip-Bo, Uno, Kimble ja Choco. Myös tavalliset pelikortit löytyvät.

Pelit ovat pelattavissa pääkirjastolla koko syysloman ajan. 

Kuun lopussa 30.10. Nurmijärven pääkirjastolla järjestetään eläintenpäivä, jossa vierailee Ali-Ollin Alpakkatilan alpakoita ja kaneja. Lisäksi paikalla ovat marsupojat Karski ja Ronski sekä Oiva-koira. Eläimiä voi tulla tapaamaan kirjastolle kello 13–15.

Klaukkalan kirjastossa vietetään maanantaina 18.10. satupäivää.

Myöhemmin viikolla Klaukkalan kirjaston alakerrassa, Tello-salissa, järjestetään kaksi lastenelokuvanäytöstä: 20.10. kello 17.30 esitetään suosikkianimaation jatko-osa, jossa jäisen kuningattaren on selvitettävä totuus taikavoimiensa alkuperästä, jotta hän voi pelastaa valtakuntansa (K7/K4, kesto 1 h 39 min).

23.10. kello 13 vuorossa on elokuva, jossa ystävykset ovat valmistelemassa yhdessä sirkusesitystä, kun naapuriin muuttanut uusi poika sotkee tutut kuviot (S, kesto 1 h 16 min).

Kumpaankin esitykseen jaetaan maksuttomia lippuja Klaukkalan kirjastossa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut