Osallistu Nurmijärven strategiakyselyyn – verkkokysely avautuu torstaina

Nurmijärven kuntastrategian päivitystyö jatkuu. Kunnanvaltuustolle järjestettiin ensimmäinen strategiaseminaari lokakuun alussa. Seuraavaksi kuntalaiset, kunnan henkilöstö ja muut sidosryhmät pääsevät ottamaan kantaa strategian visioon, toimintaperiaatteisiin ja painopistealueisiin verkkokyselyn kautta 21.–31.10.2021. Linkki kyselyyn aukeaa torstaina 21.10. strategiatyön teemasivulla nurmijarvi.fi/strategia.

Nurmijärven kunta järjesti kesän aikana kuntalaisille, kunnan työntekijöille ja muille sidosryhmille Verkkoaivoriihi-kyselyn, jossa kartoitettiin ajatuksia kunnan vahvuuksista ja kehittämiskohteista. Aineistoa on käytetty strategian pohjaesityksen laatimiseen ja valtuusto on osaltaan tutustunut tuloksiin lokakuun alun seminaarissa. Verkkoaivoriihen tulokset löytyvät kunnan verkkosivuilta nurmijarvi.fi/strategia.

Valtuuston strategiaseminaarin sekä muun osallistamis- ja valmisteluaineiston pohjalta on laadittu ensimmäisen vaiheen pohjaesitys. Se pitää sisällään esityksen kuntastrategian visiosta ja toimintaperiaatteista. Lisäksi eri sidosryhmät voivat jo tässä vaiheessa ottaa kantaa painopistealueisiin, joista tosin päätetään vasta maaliskuussa 2022.

– Toivomme, että mahdollisimman monet kuntalaiset osallistuisivat ensi viikolla aukeavaan kyselyyn. Kuntalaisten kommentit otetaan huomioon lopullisen esityksen valmistelussa, toteaa kunnan strategia- ja talousjohtaja Ville Rajahalme tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut