Kirjastojen aukioloajat muuttuvat

Kuvituskuva. ARKISTO/Teemu Vestovuo
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Väistötiloissa toimiva Nurmijärven pääkirjasto siirtyy pian lyhyempiin lauantaiaukioloaikoihin, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Marraskuun alusta alkaen pääkirjaston ovet avataan lauantaisin kello 10 ja suljetaan kello 14.

Lisäksi loka–marraskuussa Nurmijärven kirjastot ovat kiinni poikkeuksellisesti koulutus- ja tyhy-päivänä sekä pyhäinpäivänä.

Ratamo-kirjastojen yhteinen koulutuspäivä järjestetään perjantaina 29. lokakuuta. Tuolloin kaikki Ratamo-kirjastot ovat kiinni, eikä kirjastoauto Oiva liikennöi. Lauantaina 30. lokakuuta kirjastot ovat jälleen normaalisti auki.

Perjantaina 5. marraskuuta on pyhäinpäivän aatto ja kirjastot ovat auki aattoaikataulujen mukaisesti: Klaukkalan kirjasto kello 9–16, pääkirjasto kello 10–16 ja Rajamäen kirjasto kello 10–14. Pyhäinpäivänä 6. marraskuuta kirjastot ovat kiinni.

Nurmijärven kirjastojen tyhy-päivä järjestetään puolestaan perjantaina 19. marraskuuta ja silloin kirjastot ovat kiinni, eikä kirjastoauto kierrä. Kirjastot ovat auki normaalisti jälleen lauantaina 20. marraskuuta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut