Lauluyhtye A-Men 10 vuotta – juhlakonsertti Klaukkalan kirkossa ja striimattuna

Kolme A-Men kuoron perustajajäsentä ja veljestä; Jari Pitkälä, Jarkko Pitkälä ja Jori Pitkälä. A-Men kuoro

Lauluyhtye A-Men järjestää 10-vuotisjuhlakonsertin Klaukkalan kirkossa keskiviikkona 27.10 klo 19. Mikäli et pääse paikalle, ei hätää, sillä konsertti striimataan suuren maailman tyyliin osoitteessa lauluhuone.fi.

A-Menin perustivat Holman ja Pitkälän veljekset ystävineen. Klaukkalan kirkon kanttori Mikko Peltokorpi on toiminut kuoron taiteellisena johtajana koko sen olemassaolon ajan. Kuoro on keskittynyt perinteiseen mieskuorolaulantaan hengellisestä lauluista ja virsistä maallisempaan kansanlaulumaailmaan. Kuorossa laulaa noin 30-40 laulajaa, joiden keski-ikä on noin 45 vuotta.

– On käsittämättömän hienoa kokoontua tiistai-iltaisin treenaamaan yhdessä. Äänen avauksessa pääsee jo sellaiseen transsiin, että tuntee olevansa osa suurta musiikillista kokonaisuutta, kuoron hallituksen puheenjohtaja Jari Pitkälä kertoo.

– On uskomattoman hienoa, että raavaista miehistä koottu ryhmä pääsee yhteissoundissa niin mielettömään tasoon. Aina sitä ihmettelee. Kiitollinen olo on, että saa olla osa tätä, hän jatkaa.

A-Men on julkaissut kuusi äänitettä hengellisistä lauluista kansanlauluihin ja joululauluihin. Kuoroa on kuunneltu eri suoratoistokanavissa yhteensä yli 10 miljoona kertaa. Kuoron Tuomaanpäivän joulukonserteissa Klaukkalan kirkko on useana vuonna täyttynyt kahteen kertaan ääriään myöten.

Korjaus 26.10. klo 11.40: Jari Pitkälän titteli muutettu kuoronjohtajasta kuoron hallituksen puheenohtajaksi.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut