Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kenestä vuoden nurmijärvejäinen? Nyt voit ehdottaa!

Lukijaäänestys: Vuoden nurmijärveläinen -kilpailu starttaa jälleen.

Nurmijärven Uutiset etsii jälleen Vuoden nurmijärveläinen -tittelin ansaitsevaa nurmijärveläistä.

Jo perinteeksi muodostuneessa kisassa Vuoden nurmijärveläinen valitaan yleisöäänien perusteella. Lukijat voivat äänestää suosikkiaan lehden kokoamien finalistien joukosta.

Edellisvuosien tapaan Nurmijärven Uutisten lukijat pääsevät kuitenkin jo nyt ehdottamaan omia ehdokkaitaan kilpailuun ja perustelemaan valintaansa.

Raati nimeää lopulliset ehdokkaat mukaan kilpailuun. Finalistit julkaistaan loppuvuodesta.

Kuten aikaisempina vuosina, myös tällä kertaa Vuoden nurmijärveläisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt omalla työllään tai toiminnallaan Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä postiviisella tavalla tunnetuksi. He voivat olla arjen sankareita, tai tunnettuja nurmijärveläisiä.

Edellisen kerran Vuoden nurmijärveläiseksi äänestettiin raviohjastaja Antti Teivainen. Tuolloin kisassa annettiin kaikkiaan lähes 6000 ääntä, joista Teivainen sai yli tuhat.

Ehdotuksia Vuoden nurmijärveläiseksi voi lähettää toimituksen sähköpostiin nurmijarven.uutiset@media.fi Laitathan viestin otsikoksi Vuoden nurmijärveläinen.

Finalistit valitaan lukijoiden ehdotusten ja toimituksen valintojen perusteella.

Voittaja julistetaan alkuvuodesta 2022.