Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäki saa vihdoin kauan odottamansa jouluvalot – "Tämä on merkittävä panos"

Rajamäki on odottanut vuosikausia omia jouluvaloja kylälle turhaan. Klaukkalassa jouluvaloista vastaa Klaukkalan yrittäjät ja Kirkonkylällä Nurmijärven yrittäjät. Viimeksi mainitut ovat päättäneet tuoda jouluiloa nyt myös rajamäkeläisille, sillä kylän ensimmäiset jouluvalot syttyvät samana päivänä Kirkonkylän valojen kanssa, eli 13. marraskuuta.

– Päätimme Nurmijärven Yrittäjien kanssa, että myös Rajamäki tarvitsee ja ansaitsee omat jouluvalonsa. Valot maksavat tuhansia euroja, joten investointia niihin ei ole aiemmin ollut. Tämä on meiltä merkittävä panos, Nurmijärven Yrittäjien puheenjohtaja Pirjo Kivistö sanoo.

Kivistön mukaan Rajamäen liikennettä on lähiaikoina muutenkin kehitetty, kun kunta uudisti kylän keskustan valaistuksen.

– Jouluvalot tulevat uusiin valaisinpylväisiin. Ne kulkevat liikenneympyrästä Kiljavantien suuntaan. Niitä ei voi olla näkemättä, kun ajaa keskustan läpi, hän sanoo.

Valot ovat paikoillaan tammikuuhun asti, jonka jälkeen ne pääsevät kesätauolle odottamaan ensi talvea. Rajamäen jouluvalot ovat Kivistön mukaan modernimmat kuin Kirkonkylän ja Klaukkalan joulutähdet ja ne kestävät paremmin.